Alle afmetingen boxspring

Bent u op zoek naar een boxspring, maar er nog niet helemaal over uit welke afmeting u wilt. Hier vindt u het overzicht van alle maten boxspring bedden die er zijn. De meest voorkomende boxspring afmeting is een boxspring 160×200 of een boxspring 180×200. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een 140×200 of een twijfelaar bed te gaan. Het maakt niet uit welke afmeting u kiest, de extra opties blijven hetzelfde. En tevens kunt u het slaapcomfort geheel naar eigen wens invullen.

Goedkope bedden inclusief matras

Wanneer u denk aan een goedkope boxspring dan denkt u waarschijnlijk aan een complete slaapcombinatie. Dit is ook waarom wij goedkope bedden inclusief matras aanbieden. Alle boxsprings zijn van hoge kwaliteit maar toch ook betaalbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste ondersteuning zonder dat het d portemonnee schaadt. Vraag het onze slaapconsulent of bekijk het aanbod op de website.

Goedkope boxspring kopen

Een goedkope boxspring kopen kunt u overal. Maar een goedkope boxspring met een hoge kwaliteit slaapcomfort kunt u alleen bij ons. Wij kopen direct bij de fabriek in en kunnen daarom de kosten drukken. Daarnaast is een goedkoop bed geheel zelf samen te stellen naar eigen wens. Bekijk bij ons het aanbod en maak een keuze waar u de komende 10 jaar nog van geniet.

Twijfelaar boxspring bedden

De twijfelaar boxspring is een veelzijdige aanvulling op alle andere maten boxspring. Doorgaans heef deze boxspring de afmeting 120×200 en is ideaal geschikt als ruim 1 persoons bed. Maar dit type boxspring kan ook gebruikt worden als tweepersoonsbed. Als u meer wilt weten dan kun u contact met een van onze slaapexperts opnemen. Deze zullen u de gewenste informatie verschaffen over dit type twijfelaar boxspring.

Wat is de beste boxspring

Het gaat er uiteindelijk om bij een bed kopen dat u de beste boxspring koopt die uw portemonnee toelaat. U kunt kiezen uit verschillende design mogelijkheden voor elk type slaapkamer. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het slaapcomfort geheel zelf samen te stellen. Van het soort matras en het materiaal van het topdek matras. Wij bieden u betaalbaar comfort aan voor nog langer slaapcomfort.

Boxspring 140×200 bestellen

Er zijn veel verschillende afmetingen boxsprings. Maar welk type boxspring past het beste bij uw slaapkamer of uw wensen. De boxspring 140×200 is een goede afmeting als klein en knus tweepersoonsbed. Het voordeel van een boxspring met de breedte 140 en lengte 200 is dat het er redelijk wat ruimte overblijft in de slaapkamer. U heeft dan toch een tweepersoonsbed maar deze neemt niet zoveel ruimte in als een groter tweepersoonsbed. Soms wordt de boxspring 140×200 ook als nieuwe twijfelaar gezien.

Boxspring 160×200 bestellen

Een van de meeste verkochte afmetingen is een boxspring 160×200. Omdat dit type bed meer ruimte bied voor twee personen maar toch niet zoveel ruimte in beslag neemt. De meeste slaapkamers zijn zo ingedeeld dat een boxspring met deze afmeting erin past. Voor een boxspring van 160×200 hebben wij ook een boxspring aanbieding. Deze bedden zijn scherper geprijsd maar hebben nog steeds dezelfde hoge kwaliteit slaapcomfort.

Boxspring 180×200 bestellen

Dit is wel het parade paardje onder de boxsprings. Een boxspring 180×200 is een van de meeste verkochte afmetingen. In eigenlijk alle hotels wordt deze maat als de standaard gezien. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan boxsprings van 180×200. Alles is geheel zelf samen te stellen. Van het uiterlijk tot het slaapcomfort. Bekijk snel de mogelijkheden of een van onze boxspring aanbieding.

Elektrische boxspring kopen

De ultieme boxspring volgens vele is er een die elektrische verstelbaar is. Bij ons vindt u een groot aanbod van elektrische boxsprings. Allerlei soorten modellen en in verschillende uitvoeringen. Zowel het hoofdeinde als het voeteneinde zijn onafhankelijk van elkaar elektrisch te verstellen doormiddel van een afstandsbediening. Tijdens het lezen van ene boek vlak voor het slapen evenals gemakkelijk rechtop zitten tijdens het tv kijken. Mocht u toch een elektrische boxspring willen maar de prijzen zijn te hoog. Kijk dan ook even in onze boxspring outlet, want daar staan soms ook elektrische boxsprings voor een erg scherpe prijs.

Boxspring met TV lift

Helemaal hot and happening zijn de boxspring met TV lift. Luxe zoals u in films ziet maar dan bij u thuis. Doormiddel van een afstandsbediening de TV uit het voetenbord toveren. Heerlijk achterover TV kijken in bed met een multimedia boxspring. Wij hebben verschillende modellen boxsprings waar een TV lift bij kan worden gemonteerd. U kunt zelfs de multimedia box los bestellen en bij uw bestaande bed laten monteren. Mocht u interesse hebben neem dan vandaag nog contact op voor de mogelijkheden. Alle kleuren en maten zijn mogelijk.

Bed met opbergruimte

Uw slaapkamer puilt uit van de extra spullen die er staan. De kasten zitten al vol en onder het bed past het niet. Wij hebben voor u de oplossing. Een bed met opbergruimte in allerlei maten en uitvoeringen. Het voordeel hiervan is dat het niet meer ruimte inneemt dan u nu al in de slaapkamer heeft. De bed met opbergruimte is al verkrijgbaar als 1 persoons uitvoering. Heeft u meer vragen bekijk dan het product bij ons op de website.